Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by nestačilo, že je sama o sobě jednou z nejsledovanějších žen šoubyznysu, ještě si na kamarádčin velký den oblékne šaty, které by klidně mohla volit na vlastní svatbu. Ve světlých dlouhých šatech s výšivkou s nádechem do lila a dokonce s vlečkou šla Rihanna (36) v pondělí za družičku své blízké přítelkyni a asistentce v jedné osobě Jennifer Morales.

Ta si brala svého partnera Aarona Davise v malebném prostředí na jedné havajské pláži v Honolulu. Zvolila úzkou bílou svatební róbu bohatou až ve spodní části od kolen dolů. Zda se romantickým obřadem nechá inspirovat i RiRi, je ve hvězdách. Avšak její mateřské pudy, které v ní probudila roztomilá neteř, ze zpěvačky poslední měsíce doslova sálají...

„Nemohu uvěřit, že ten den je už za námi!!! Jsem tak šťastná a tak pyšná vidět mou velkou ségru a bráchu, že jsou ode dneška svoji,“ napsala na sociální síť zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám