Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár týdnů se řešila vztahová krize Miley Cyrus (31) a Patricka Schwarzeneggera. Vše údajně začalo před měsícem, kdy Patrick odjel sám na dovolenou do Mexika, a co se týče dámské společnosti, rozhodně se nežinýroval. S půvabnou kamarádkou se objímal a dělal body shoty a nebývale se měl i ke své bývalce Taylor Burns. Ještě začátkem měsíce spolu sice pár zašel na společný oběd, ale od té doby každý trávil volný čas po svém. Vše nakonec vyústilo v očekávaný rozchod.

„Nejde o pauzu. Skončilo to. Každý je teď někde jinde. On studuje, ona se věnuje hudbě a kariéře. Rozešli se v přátelském duchu,“ potvrdil magazínu People zdroj z jejich okolí.

Zpěvačka si s o rok mladším modelem začala zhruba před půl rokem. V listopadu ji pak paparazzi načapali, jak odchází z jeho apartmá v Los Angeles, románek přitom spolu měli mít už v roce 2011. Jejich lásce od začátku veřejně nepřála Patrickova v USA velice vážená rodina v čele s otcem Arnoldem Schwarzeneggerem, který synovi dokonce pohrozil, že pokud se s Miley nerozejde, neuvidí z jeho jmění ‚ani vindru‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám