Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S novým partnerem Danielem Farnbauerem jsme moderátorku Gabrielu Partyšovou (45) potkali poprvé od doby, kdy nám ho v únoru představila. Vyrazili spolu na opening nové restaurace a my byli zvědaví, jak jim to ve vztahu klape.

"Jsme spolu poměrně krátce, od ledna, ale máme se rádi," je šťastná Gábina. Vzhledem k tomu, že jsme se sešli v restauraci a říká se, že láska prochází žaludkem, zajímalo nás, zda už partnerovi i něco dobrého uvařila.

"O mně se ví, že nejsem moc dobrá kuchařka, vařím málo. Svíčkovou, vepřo knedlo zelo a taková ta česká jídla neumím. Když vařím, vyberu, co je v lednici, a různě improvizuju a většinou všichni přežili a všem chutná. I Danielovi jsem už párkrát něco předložila. A zrovna tady mají výborné sushi, které bych možná zvládla, protože jsem se to učila do VIP Prostřena," smála se svým kuchařským schopnostem Gábina.

Gábina už přítele seznámila se synem Kristianem a i ona poznala jeho dvě děti, syna a dceru. "Myslím, že vše je, jak má být. Je samozřejmě těžké dát to všechno dohromady a bude to nějaký čas trvat, ale myslím si, že to bude fajn," míní.

Podotkli jsme, že zvláště dcery na tatíncích docela lpí. "Je to naše soukromí, o kterém bych kvůli Danielově rodině nechtěla moc mluvit, ale necítím tam žádné pnutí ani špatnou energii. Jsem asi dítě štěstěny a po tom všem, co jsem zažila za poslední léta, mám strašně hezké období, vyrovnané, hezky se mi dýchá," svěřila.

Pár plánuje i první společnou dovolenou. "Už jsme byli dvakrát na horách, v Itálii a v Rakousku, a o prázdninách se chystáme, protože já se jindy netrhnu, do Chorvatska a pak možná do Dubaje. Určitě spolu chceme i cestovat a víc se poznat. Abychom zjistili, jak nám to spolu funguje, protože na těch dovolených to poznáte daleko víc, než když se ráno opustíte a jdete do práce a večer se zase potkáte," připustila Gábina s tím, že spolu s novým partnerem už tak na půl bydlí.

Myslíte, že Gábině její nový vztah vydrží?
Ano, sluší jim to spolu
24,6 %
Ne, nevidím v tom budoucnost
14 %
Je to boháč, určitě se bude snažit
61,4 %
Celkem hlasovalo 25352 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám