Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivují ji nejen muži, ale i ženy. Zdena Studenková (69) je vzorem nejen pro své vrstevnice, ale příklad z její obdivuhodné životosprávy by si mohly vzít i o generaci mladší ženy. Ostatně o tom jsme se znovu přesvědčili, když známá slovenská herečka navštívila pražskou kliniku, aby si nechala omladit ruce.

Studenková se nestará pouze o svůj obličej, ale ke svému zevnějšku přistupuje komplexně a pracuje na své figuře. „Starám se o sebe stejně, jako by se měla starat každá herečka. Mělo by to být nejen o tom vejít se do kostýmu, ale mít také kondici,” říká.

„Roky jsem chodila po fitnessech, cvičila jsem doma. Teď mám doma rotoped, cvičební míč a trénuju sama,” prozradila Studenková, která se tréninkem v minulosti dokonce živila, neboť jezdila jako cvičitelka po světě s cestovní kanceláří.

Alfou a omegou všeho je podle paní Zdenky strava a zdravý životní styl. „Nejdůležitější je, co člověk dá do sebe. Pokud jde člověk třikrát do týdne do fastfoodu, nebo pokud kouří, tak není co řešit,” uvedla Studenková. „Když se mě žena zeptá, co dělám pro své zdraví, tak se jí nejdřív zeptám, jestli kouří. Kouříte? Tak to už raději nedělejte nic," řekla naoko s úsměvem Studenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám