Hlavní obsah
Článek

Anglický komik James Corden v neděli opět šokoval americké diváky svého pořadu The Late Late Show na stanici CBS. Tentokrát parodoval legendární scénku ze Základního instinktu, ke které přizval i Michaela Douglase. Sharon Stone si pochopitelně střihl on sám. Když však obtloustlý moderátor před Douglasem začne na židli opakovaně přehazovat nožku přes nožku, Douglasovi se udělá nevolno a nakonec se neudrží a hodí šavli.

Diváci se už pochopitelně dočkají jen ‚cenzurované‘ verze, a to, z čeho se má Douglasovi alias detektivovi Nicku Curranovi zvednout kufr, se ukrývá pod rastrem. Corden totiž nakonec roztáhne nohy úplně doširoka, a to je pro detektiva konečná...

Corden zachází se svými parodiemi do krajnosti často, ale zároveň se o jeho show mluví všude po světě. Naposledy například všechny odzbrojil svou parodií reklamy na spodní prádlo vedle vysportovaného Davida Beckhama. James vedle něj poskakoval v trenýrkách a vůbec mu nevadilo, že jeho povislá kůže z břicha ve zpomalených záběrech žije vlastním životem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám