Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to k nevíře, ale tenhle charizmatický týpek nemá přítelkyni! Martin Gardavský, Muž roku 2011 a také druhý nejkrásnější muž planety v témže roce, se před časem rozešel s krásnou Brazilkou Denise a zatím je volný. Prý má ale jednu vlastnost, která se ženám moc nelíbí.

„Jsem hrozně nepořádný. Prostě průměrný chlap,“ přiznává věčně vysmátý Martin, kterého jsme potkali na veletrhu kosmetiky. On sám moc na krémy není, prý mu stačí opláchnout si večer a ráno vodou tvář.

A proč už vlastně není s nádhernou Denise? „Přestali jsme si rozumět, a to pak nemá cenu v takovém vztahu zůstávat. Musím ale říct, že jsme stále kamarádi, nemáme mezi sebou žádný problém,“ tvrdil v rozhovoru, ze kterého jsme udělali tak trochu seznamku.

Šanci u něj má každá. „Nezáleží mi moc na tom, odkud ta žena je. Češky mám moc rád. Ta holka musí mít kouzlo, charizma a musí mě nějak zaujmout. To je ta nejdůležitější věc,“ dodal model, který hodně působí v reklamní branži, zároveň ale už pokukuje po jiné profesi, aby byl zajištěný, až s touhle prací sekne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám