Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Panna a netvor, S tebou mě baví svět, Anděl s ďáblem v těle, Anděl svádí ďábla, ve všech těchto snímcích předvedla Zdena Studenková (69) svou oslnivou krásu. Není divu, že většina žen v sedmdesátých a osmdesátých letech chtěla vypadat stejně jako československý sexsymbol dob normalizace.

Když jsme měli příležitost si s touto Slovenkou během její návštěvy české pobočky kliniky estetické chirurgie popovídat, dozvěděli jsme se, že některé Slovenky zašly až tak daleko, že žádaly plastické chirurgy, aby jim vytvořili rysy slavné herečky.

„Když jsem byla mladá, tak do divadelního klubu docházel jeden z prvních plastických chirurgů a tento pan profesor Šimon tak trošku připitý stával vedle barového pultu, já jsem stála vedle něho a on povídal: 'Přijdou ženy a povídají: Chci mít nos jako Studenková. A já říkám: Z profilu to ještě jde, ale zepředu katastrofa',” svěřila se s veselou historkou Studenková.

Herečka je vůči sobě možná až zbytečně kritická, neboť svůj nos rozhodně nepovažuje za dokonalý. Je ale klidně možné, že po světě se pohybuje více přeoperovaných nosů, kterým byl její pršáček vzorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám