Hlavní obsah
Článek

Velká část veřejnosti ji zná hlavně jako moderátorku zpráv a reportérku, spousta lidí ví, že působí i jako zpěvačka, hrstka lidí ji poznala jako lektorku francouzštiny, ale Emma Smetana (36) to zkouší i jako herečka.

Nejvýrazněji na sebe kráska s laníma očima upozornila ve snímcích Hořící keř a Colette, nyní se zhostila role v zahraničním seriálu Crossing Lines, který se v Čechách vysílá pod názvem Bez Hranic. Emma ve francouzsko-německo-americkém koprodukčním seriálu natáčeném v Čechách dostala roli asistentky šéfa bezpečností agentury jistě taky proto, že vládne cizími jazyky. „Dostala jsem v seriálu epizodní roli, natáčení bylo ale jedno z nejhezčích, které jsem zažila. Byla jsem nadšená z nekonečné profesionality celého týmu,” pěla ódy na svou nedávnou zkušenost Smetana.

Emma se na place spřátelila i s některými herci. „V nejbližší době jim hodlám ukázat Prahu a pozvala jsem je taky do divadla na Lucii,” říká. „Slavných jmen, která jsem potkala, tam bylo několik. Všichni se chovají strašně mile a skromně. Donald Sutherland, producent z Hvězdných válek Rick McCallum, který mi nabízel žvýkačky, nebo Goran Višnjić,” jmenuje herečka některé slavné osobnosti.

Právě s posledně jmenovaným hercem měla milou zkušenost. „Goran mi po obědě jako správný gentleman odnesl talíř od svíčkové, zbytky hodil do koše a ještě pochválil kuchaře, jak to krásně uvařil,” směje se Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám