Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Napadá mne hezký slogan „Užijte si skoků bez obavy z roků“. Ale teď trochu vážně. České lékárny nemají nouzi o kolagenové přípravky na klouby. Podívali jsme se však na složení a došli jsme k závěru, že tohle se dá hodně zlepšit. Náš zákazník nám za to stojí. Povedlo se! Je tady Klokan™, jak říkáme my - ten nejlepší kolagen pro klouby v českých lékárnách. Nevěříte? Máme k tomu mnoho důvodů.

Kloubní výživa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klokan™ není jednosložkový jako většina kolagenových přípravků pro klouby na českém trhu, ale rovnou třísložkový. Každý typ kolagenu má své poslání a svoji funkci. V případě Klokana je to jednoduché - první složkou je kolagen typu I z mořských ryb a je určen pro úpony, vazy a šlachy. Druhou složkou je kolagen typu II z rejnoků, který je ideální kloubní výživou. Třetí složkou je nativní kuřecí kolagen, který podporuje vlastní imunitu kloubů, a to je důležité, pokud je v kloubech zánět. Druhým důvodem, proč tvrdíme, že Klokan™ je nejlepší kolagen na klouby, uhodnete asi sami. Všimli jste si, že Klokan™ není vyroben z jatečního dobytka? Ano, je tedy naprosto bezpečný a lehce vstřebatelný.

Kloubní výživa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klokan™ je jediný kolagen na klouby v České republice, který obsahuje širokospektrální složení patentovaných kolagenů z bezpečného přírodního zdroje. Kvalita kolagenu je tak vysoká, že samotný kolagen obsažený v Klokanu je navíc zdrojem dalších, odborníky doporučovaných látek na klouby, jako chondroitin sulfát, glukosamin sulfát nebo kyselina hyaluronová. Klokan™ je také zdrojem vitaminu C, který kloubům prospívá. Jedno balení vydrží celé dva měsíce. Je zbytečné utrácet za mnohem dražší kloubní přípravky. My tvrdíme, že Klokan™ je nejlepší kolagen na trhu. Budeme rádi, když nám to potvrdíte i vy, a to hlavně tím, že budete spokojeni.

Další články

Načítám