Hlavní obsah
Článek

Herečka Květa Fialová (†88) prodělala na konci ledna těžký infarkt. Hvězda filmu Limonádový Joe bojovala o život a nevypadalo to s ní vůbec dobře.

O tom, jak je na tom oblíbená herečka s vytříbeným smyslem pro humor nyní, promluvil herec a její blízký přítel Josef Kubáník, který herečku nedávno navštívil a je s ní v pravidelném telefonickém kontaktu.

„Tenkrát to vypadalo moc špatně, s její dcerou Zuzkou jsme se báli opravdu každý den, ale protože paní Květa je velká bojovnice, tak to nakonec dopadlo dobře. V úplné kondici ale ještě není, a tak jí budeme držet palce, aby se to zlepšilo, a aby se mezi nás co nejdřív vrátila,“ prozradí v dnešním Top Star magazínu Josef Kubáník.

V médiích se dokonce objevily spekulace, že se Květa Fialová nepotýká jen s následky infarktu, ale i s počínající Alzheimerovou chorobou. Lidi kolem sebe ale zatím poznává a vnímá.

„Pokud to jen trošku jde, každý den si telefonujeme, ptá se, zajímá se, je vidět, že se orientuje a není na tom tak zle,“ říká Kubáník, který ale jedním dechem dodává, že síly herečce přeci jen ubývají.

„Přeci jenom paní Květě je 85 let, ten věk je vysoký, přiznám se, že už není v kondici jako dřív, ale já bych si hlavně pořád přál, aby nám zůstala v hlavách jako ta hraběnka, protože ona jako hraběnka vypadá, jako hraběnka hrála a jako hraběnka žila,“ uzavřel Kubáník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám