Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Emmou Smetanou (36) jsme se potkali poprvé od jejího návratu z výletu do Paříže, kam odjela nakupovat nové hadříky na bleší trhy. A tak nás samozřejmě zajímaly její úlovky. A také to, s kým dorazila na otevření luxusní restaurace, která je součástí pražského hotelu hojně navštěvovaného celebritami.

"Vzala jsem s sebou tátu a babičku. Vypadají jako vrstevníci, a to také jsou. Babička je dokonce o rok mladší než táta. Toho měli jeho rodiče pozdě, je o dvacet let starší než máma, a maminka se narodila, když bylo babičce s dědou osmnáct. Jsme taková zajímavá rodina," vysvětlila Super.cz Emma. Právě tatínek měl výhrady k tomu, když jsme napsali, že Emma nakupuje v Paříži na blešáku a chtěl, aby uvedla na pravou míru, že nenakupuje žádné staré hadry, ale vybírá si pěkné, dokonce i značkové kousky.

"Tentokrát jsem si toho přivezla opravdu hodně. Na blešáku jsme byli dvakrát, dohromady jsme tam strávili asi sedm hodin, tím pádem jsme mohli zapátrat do hloubky i v tak povrchní věci, jako je shánění oblečení. Ale nakoupili jsme i nádobí a všechno možné," řekla nám Emma. "A skoro všechno, co mám na sobě, jsem tam koupila," dodala.

"Tyhle pravé kožené Boots jsou za tři eura, jsou skoro nové, nechápu, jak se tam mohly ocitnout. Tyhle černé šato-šortky jsou asi za deset, džínová bunda stála pětadvacet eur a kabelku, jejíž pořizovací cena je asi šedesát tisíc korun, jsem koupila za dvě eura. A to je jen taková malá ukázka," mrkala.

"Měla jsem celkem tři kufry. A protože jsme věděli, jak to dopadne, tak abychom v letadle neplatili za nadváhu, jeli jsme tam i zpátky autobusem. Tam jsme měli jeden poloprázdný kufr a jeden úplně prázdný. Ty jsme naplnili a k tomu přibyla jedna obří kostkovaná bezdomovecká taška úplně napěchovaná věcmi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám