Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Mahulenou Bočanovou (57) jsme se potkali na otevření restaurace s exotickými pokrmy, zejména těmi asijskými. "Já tuhle kuchyni miluji, ale sama ji moc dobře připravit neumím, pokud nepočítám mušle, krevety a podobné věci. Mám ráda hlavně thajská jídla a sushi, to už docela zvládám," prozradila.

"Obecně mám ráda jídlo, skoro všechno mi strašně chutná. Jsem typická ryba. My rády jíme a pijeme, máme rády noční život. To jsou naše hlavní povahové vlastnosti, kromě toho, že jsme údajně umělecky nadané. Tak doufám, že to na mě všechno sedí," smála se.

Jak si ale Mahulena při svých zájmech udržuje postavu, kterou jako herečka mít musí? "Jeden čas jsem hodně tancovala, to to šlo samo. Teď už toho je jen málo. Ale když mám něco důležitého a potřebuju zhubnout, tak třeba týden nejím. Piju jenom vodu nebo jsem na sucharech. I když už se mi blíží padesátka, jde to rychle dolů. Dám si hladovku a čtyři kila srazím," popsala nám svůj recept, za který by ji žádný výživový poradce nepochválil.

"Vím, že to není zdravé, ale já jsem ženská a je mi to jedno. Když chcete chvilku dobře vypadat, tak prostě nejíte. V mém věku už prostě nejíst musím," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám