Hlavní obsah
Článek

Když přebírala v prosinci Českého slavíka za Objev roku, málokdo si nevšimnul, že pořádně nakynula. Finalistka Hlasu ČeskoSlovenska, zpěvačka Elis, se přestěhovala do Prahy a kila šla záhadně nahoru.

"Od Hlasu jsem trošku, tedy trošku víc, přibrala, mám totiž strašně moc ráda jídlo," řekla Super.cz na Slavíkovi Elis. A teprve o tři měsíce později s tím začala něco dělat. Našla si výživovou poradkyni a dala se tvrdě na hubnutí.

"Začala jsem na tom opravdu pracovat. Chtěla jsem celý svůj život přeměnit. Hodně jsem se stravovala ve fast foodech a začala jsem přibírat. Tak teď se snažíme s výživovou poradkyni Ladou Noskovou společně udělat plán k tomu, abych jedla věci, které mi dávají energii, abych na tom byla lépe a zhubla," prozradila Super.cz Elis.

V novém režimu jede měsíc a výsledky se dostavují. "Dole mám asi čtyři kila. Stále na tom pracujeme, musím se do toho více dostat. Mám zakázáno snad všechno, co jsem měla ráda. Fast foody, přeslazené pití, pizzy a přeolejované věci. Dělám to ale kvůli sobě. Myslím, že člověk by se neměl motivovat kvůli okolí. Chtěla jsem zhubnout, lépe vypadat," vysvětluje půvabná zpěvačka, kterou čeká ještě dlouhá cesta.

"Domluvily jsme se s Ladou, že dám dolů kolem deseti kilo. Zjistila, že nemám tolik vnitřního tuku, takže to nebude tak těžké. To je pozitivní zpráva," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám