Hlavní obsah
Článek

S takovou genetickou výbavou bylo zřejmé, že patnáctiletá Lily-Rose nebude věčně stát v koutě. Dcera slavných hvězd už rozjíždí hereckou kariéru a moc dobře ví, že jí mohou pikantní fotky zveřejněné na sociálních sítích zvýšit popularitu.

Lily-Rose je dokonalou kopií své matky, která s hitem Joe le taxi bodovala už ve svých 14 letech. To bylo nejspíš pro její dceru velkou výzvou, a chce se tak slávy dočkat také ještě během puberty.

První hereckou příležitostí byl pro Lily-Rose bizarní horor Mroží muž, v němž si zahrála prodavačku. Ne náhodou v obsazení tohoto kontroverzního počinu figuruje i její otec. Režisér Kevin Smith ji společně s Johnnym Deppem obsadil i do svého nového filmu Yoga Hosers, kde by měla Lily-Rose dostat vetší prostor.

Prozatím toho však křehká kráska více než na filmovém plátně předvádí na svém profilu na sociální síti, kam umístila i fotky z festivalu Coachella. V síťovaných šatech ukázala postavu v bikinách, což ještě zdůraznila záběrem, na němž se válí na zemi zmožená snad jen ostrým sluncem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám