Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australská filmová hvězda Cate Blanchett (54) je už ve věku, kdy těhotenství představuje v podstatě zázrak, a touhu po dalším dítěti proto vyřešila adopcí. Slavná herečka si tak po třech synech konečně pořídila vysněnou holčičku.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Jasmíniny slzy neustále cestuje mezi Sydney a Los Angeles, takže se jí daří střežit své soukromí. Cate totiž nepatří k celebritám, které by se magazínům svěřovaly s detaily ze svého soukromí, a v oblibě nemá dokonce ani módní kritiky, kvůli nimž se ztrácí skutečná podstata herecké profese.

Nikoho tak nepřekvapí, že se elfí královna Galadriel z trilogie Pán prstenů médiím o tom, že adoptovala holčičku jménem Edith, nepochlubila. Po strohém oznámení její mluvčí konečně existují fotky Cate Blanchett s dcerkou.

Pracovně vytížená herečka, která je momentálně k vidění jako macecha v nové Popelce, strávila pár dní klidu v Sydney, kde jí kromě manžela a Edith dělali společnost i její synové Dashiell (13), Roman (10) a Ignatius (7), kteří si zvykají na adoptivní sestřičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám