Hlavní obsah
Článek

Dnes měl moderovat Zprávy, místo toho skončil na nemocničním lůžku. Primácký moderátor Tomáš Hauptvogel (40) dnes ráno cestou do práce na silnici zažil hodně pernou chvilku. Na své vlastní motorce se srazil s protijedoucím vozidlem, které mu nedalo přednost v jízdě. Nehoda se stala kolem deváté hodiny ráno na silnici u Úval. Pro Tomáše skončila četnými zraněními.

„Lékař, který byl shodou okolností na místě nehody, předběžně zjistil otevřenou zlomeninu ruky a pravého kotníku. Poranění ovšem mohl mít víc,“ svěřil Blesku očitý svědek nehody. Pro Hauptvogela přiletěl na místo nehody během několika minut vrtulník.

“Musíme bohužel potvrdit, že moderátor Zpráv a Partie Tomáš Hauptvogel měl dopravní nehodu. Podle našich informací havaroval na motorce, když mu jiný řidič osobního automobilu nedal přednost v jízdě. Nyní je Tomáš v péči lékařů, avšak na přání rodiny nebudeme sdělovat další informace o jeho zdravotním stavu. Celý tým zpravodajství mu přeje brzké uzdravení. Po dobu jeho nepřítomnosti ho po boku Terezie Kašparovské nahradí elitní parlamentní reportér Pavel Štrunc," říká šéfredaktorka zpravodajství Jitka Obzinová.

Reklama

Další články

Načítám