Hlavní obsah
Článek

V těchto dnech si Simona Krainová (51) užívá s manželem Karlem a se syny Maxem a Brunem na slunné Floridě. Modelka přijala pozvání rodinných přátel, slovenského hokejisty Tomáše Kopeckého, který zde hraje za tým Florida Panthers, a jeho manželky Marie.

Topmodelka si v zemi zaslíbené užívá tradičně letních radovánek a nevynechala ani nákupy, které jsou vlastně povinností.

Nejdřív si pořídila originálně řešené plavky, pak vyrazila i na nákupy obuvi. Krainová využila rozmanité místní nabídky a šla evidentně po značkách, které v Čechách nemají přímé zastoupení. Prostřednictvím sociální sítě se pochlubila trendy černobílými teniskami z módního domu Chanel, jejichž cena přesahuje pětadvacet tisíc. Nezůstala ale jen u volnočasové obuvi a do kufru si zabalí také zbrusu nové lodičky s maskáčovým vzorem od Valentina, jejichž cena je vyšší ještě o deset tisíc korun.

„Líbí? Nemohla jsem je tam nechat,” komentovala Simona foto obuvi na sociální síti.

Simona ale nebude jediná, která bude dělat parádu v botách s ikonickým logem zkřížených písmen C. Naprosto totožné obutí si čirou náhodou ve stejný den pořídila modelka a podnikatelka Pavla Vrbová.

Reklama

Další články

Načítám