Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se ve společnosti objeví dámy v naprosto shodném modelu, vždy to upoutá pozornost. Někdo to vnímá jako trapas, jiný naopak jako ukazatel zdařilosti provedení daného kousku.

Naposledy sáhly po stejných šatech podle návrhu Ivany Mentlové pro Pietro Filipi Monika Leová (32) a Daniela Písařovicová. Jako první oblékla výrazné černé šaty s maxi dlouhou sukní a rafinovaným perforováním Monika. Držitelka titulu Česká Miss Earth 2013 se v nich objevila na finále České Miss. K černému modelu zvolila i výrazné doplňky v podobě možná až příliš robustní kabelky. Psaníčko menších rozměrů by k takto výraznému modelu sedělo víc.

V úterý večer stanula ve stejných šatech moderátorka Daniela Písařovicová v rámci udílení prestižních literárních cen Magnesia Litera 2015. Vzhledem k tomu, že kráska z Událostí galavečer moderovala, obešla se bez kabelky.

Obě dámy se v šatech z jediného českého módního řetězce objevily na úplně jiných akcích, a tak se o trapasu nedá mluvit.

Které z krásek slušely šaty více?
Líbí se vám v perforovaném modelu Daniela Písařovicová?
69 %
Nebo dáte raději hlas Monice Leové?
31 %
Celkem hlasovalo 16817 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám