Hlavní obsah
Článek

Televizní moderátorka Žaneta Muchová (34) nedávno odhodila stud a poprvé v životě pózovala na odvážných fotkách. A moderátorka pořadu Žaneta show teď pořádně přitvrdila, ač se tentokrát nejednalo o nahotu.

Kráska se nechala zvěčnit na snímcích jako alkoholička i oběť domácího násilí. Snažila se tak reagovat na témata, kterým se v pořadu věnuje, a alespoň prostřednictvím fotek se pokusit vcítit do pocitů svých hostů.

„Tyhle fotky se tematicky vážou k mému pořadu. Každý díl má jiné téma, bavíme se o vztazích, o penězích, o alkoholismu, o domácím násilí. Snažili jsme se zachytit atmosféru, která panuje, nebo v minulosti panovala v domácnostech lidí, kteří chodí do mého pořadu, a upozornit tak na témata, která se běžně vyskytují v naší společnosti,“ vysvětlila důvod vzniku fotek Žaneta Muchová.

Bezvládná moderátorka se tak válela jen v podprsence na zemi s flaškou alkoholu v ruce.

„Byl to opravdu zvláštní pocit sbírat se z alkoholem potřísněné podlahy s lahví v ruce a s vědomím, že pro někoho je tohle denní chleba. I když nejsem abstinent a občas jsem nějaký ten flám zažila. Když je příležitost ke slavení, slavím ráda a možná víc než bych měla, problémy s alkoholem jsem ale naštěstí nikdy nemusela řešit ani u sebe ani v rodině,“ uzavřela Muchová, jež se na dalším snímku zase nechala zvěčnit s modřinami na těle coby týraná žena.

Reklama

Další články

Načítám