Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že už je z nejhoršího venku. Herec a prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (77) pokračuje v léčbě poté, co mu lékaři diagnostikovali zhoubný nádor v hrudníku. Má za sebou sérii chemoterapií, nyní prodělává ozařování a vše je na nejlepší cestě k uzdravení. Nádor už dokonce zmizel.

„Myslel jsem si, že nejhorší je chemoterapie a pak už to bude lepší. Jenže ono i to ozařování je na houby,“ řekl časopisu Reflex. „Už aspoň nejsem tak unavenej. Ale zas mám problém s hlasivkami,“ přiznává otevřeně. „No, ale už to skončí a do týdne nebo dvou to všechno zregeneruje,“ dodal herec, jenž byl sice nominován na cenu TýTý, ale slavnostního ceremoniálu se v sobotu neúčastnil.

Nepřestal ani kouřit, i když už to není oněch pověstných osmdesát cigaret denně, které dokázal vykouřit ve stresových situacích zejména na karlovarském filmovém festivalu, jehož 50. ročník jej v červenci čeká. Tvrdí, že lékaři mu řekli, že by ani úplně přestat kouřit neměl, protože by to pro tělo byl po letech velký šok a zdraví by to neprospělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám