Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Milujeme italskou módu! A proč? Má jedinečný styl a pracuje jen se špičkovými materiály. Ať už se jedná o oblečení, spodní prádlo nebo plavky, italské kousky vždy poznáte na první pohled. Vypadají skvěle a na dotek jsou prostě úžasné. Přesvědčte se!

Zkušenosti, cit pro design a výborné materiály

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Italské plavky David&Vacanze od AFS Internation jsou dokonalým příkladem toho, proč je italská móda tak výjimečná. Přes 60 let zkušeností s navrhováním a důraz na špičkové italské materiály dělají z každých plavek David&Vacanze jedinečný plážový kousek. Motto značky mluví jasně: "Děláme to, co umíme nejlépe, a to jsou špičkové plavky."

"Italský" není jen dobře znějící přívlastek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pouze nálepka "italské" nestačí. A AFS Internation to moc dobře ví. Proto používá jen kvalitní tkaniny a dbají na originální a pohodlné střihy. Jedině tak vznikne dokonalý kousek, jakým jsou třeba tyto luxusní dvoudílné plavky. Zdůrazní opálení, nabídnou pohodlí a promění vás v královnu pláže – přesvědčte se na vlastní kůži!

Unikátní vlastnosti pro vaši sebejistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proslulá italská elegance má základ v sebevědomí. Ale ne každý se v plavkách cítí zcela ve své kůži. Proto v kolekci plavek David&Vacanze najdete plavky z unikátní látky Tummy control. Tummy control stahuje a vyhlazuje rizikové partie a vy tak konečně můžete zapomenout na drobné nedostatky. Vyzkoušejte třeba jednodílné stahovací plavky v neotřelém metalickém designu!

Sluší zkrátka každé postavě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše láska k italské módě není nijak unikátní. Italské plavky David&Vacanze milují ženy po celém světě. Dokonalému designu a výjimečně padnoucímu střihu zkrátka nejde odolat! Důkazem jsou třeba dvoudílné plavky se stahovacím efektem bříška. Trendy retro vzhled s vysokým pasem dokáže udělat s postavou divy. Zvláště v kombinaci s Tummy control efektem, který stáhne a vyhladí každý špíček. Dopřejte si něco extra!

Italský design poznáte na první pohled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Italští návrháři mají odvahu a nekonečnou představivost. Perfektně pracují se střihy a nebojí se ani extravagantních motivů. A tak vznikají neopakovatelné kousky, z nichž italský styl přímo kape. Tankiny se stahovacím efektem na první pohled zaujmou špičkovým zpracováním a originálním tropickým motivem, který je hitem léta. – přesvědčte se!

Další články

Načítám