Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britské verze reality show Big Brother Angeligue Morgan Frenchy dělá všechno proto, aby zamaskovala blížící se čtyřicítku.

Blonďatá slávychtivka, která proslula tím, že se svlékala v centru Londýna a děsila kolemjdoucí lacinou nahotou, už má za sebou neuvěřitelné množství plastických operací. Aby toho nebylo málo, obléká se jako náctiletá lolitka, které nedělá sebemenší problém vyrazit do kavárny v neobvyklém sexy outfitu. Namísto podprsenky totiž její ňadra zakrýval minimalistický kousek látky z jak jinak než růžové barvy, která je hlavním poznávacím znamením infantilního šatníku této bizarní postavičky šmírovacích show.

Množství plastik a chirurgických úprav je však natolik obsáhlé, že se na nestydaté hvězdě reality show podepsalo značně negativně. Frenchy tak více připomíná vyžilou čtyřicátnici než mladičkou dívenku v rozpuku.

Exhibující divoška se navíc nápadně stylizuje do podoby známé herečky Tori Spelling, která se proslavila díky roli Donny v seriálu Beverly Hills 90210. Co se týče plastik, tak Frenchy svou slavnější kolegyni značně dohání a snad jediné, v čem se tyto blondýnky liší, je počet dětí. Zatímco Tori Spelling je čtyřnásobnou maminkou, Frenchy je na prahu čtyřicítky stále bezdětná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám