Hlavní obsah
Článek

Na filmovém plátně Chris Evans (33), Robert Downey Jr. (50) a Chris Hemsworth (31) společně zachraňují svět, ale dostatečně atraktivní jsou i poté, co odloží kostýmy komiksových superhrdinů. Herecké hvězdy se sešly na premiéře filmu Avengers: Age of Ultron, kde je ovšem jejich obdivovatelky příliš nezajímaly. Všichni tři fešáci už totiž našli ženu svého srdce.

Robert Downey Jr. alias Iron Man a Chris Hemsworth známý jako Thor na premiéru v Los Angeles dorazili ve společnosti krásných manželek, které jim loni shodně porodily potomky. Zatímco Robert se v listopadu dočkal dcery jménem Avri, Chris se v březnu stal tatínkem dvojčat jménem Tristan a Sasha. Představitel postavy jménem Captain America sice na červeném koberci pózoval sám, ale není žádným tajemstvím, že randí s Lily Collins, dcerou zpěváka Phila Collinse.

Trojice herců, jež v očekávaném trháku doplní i Scarlett Johansson či Jeremy Renner, se kromě oficiálních snímků, jichž v rámci propagace druhých Avengers budou muset pořídit stovky, zvěčnila i na selfie, kde filmoví hrdinové ukázali svou civilní podobu.

Herecké hvězdy si teď na nezájem médií rozhodně nemůžou stěžovat, protože jejich společný počin vzbuzuje obrovská očekávání. Komiksová adaptace Avengers v roce 2012 utržila přes 1,5 miliardy dolarů, čímž se v žebříčku nejúspěšnějších filmů celé historie zařadila na třetí místo (za Avatara a Titanic). Vše tak nasvědčuje tomu, že po premiéře filmu Avengers: Age of Ultron bude v kinech opět pořádně narváno.

Který hrdina z Avengers je vám nejsympatičtější?
Chris Evans (Captain America)
13,9 %
Robert Downey Jr. (Iron Man)
33,9 %
Chris Hemsworth (Thor)
52,2 %
Celkem hlasovalo 11502 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám