Hlavní obsah
Článek

S krásnými Kanaďankami, které se proslavily coby fotomodelky, se v poslední době roztrhl pytel. Své o tom ví i známá značka kalifornské balené vody, která pro svou žhavou reklamní kampaň nejprve oslovila sličnou Miss Toronto jménem Charlie Riina.

Sázka na krásku, jež se svlékla také na stránkách Playboye, se vyplatila, a tak lukrativní pozvánku na kalifornskou pláž dostala i kočička z kanadského Thunder Bay v Ontariu Stefanie Knight.

Sličná tmavovláska se několikrát odhalila v pánském magazínu, a tak je jasné, že nemá s nahotou vůbec žádný problém. Před objektivem fotoaparátu se proto nakrucovala nejen v úsporných bikinách, ale samozřejmě i nahoře bez.

Obnažená ňadra této sexy modelky se na billboardech u silnice sice nejspíš neobjeví, protože by mohla způsobit dopravní kolaps, pánové však o půvabnou dračici z Playboye, honosící se titulem Cybergirl měsíce března za rok 2014, rozhodně nepřijdou. Atraktivní Stefanie je totiž pořádná kočka i v plavkách a značka balené vody si její služby nemůže vynachválit.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Reklama

Další články

Načítám