Hlavní obsah
Článek

Mohou vůbec Egypťané v klidu slavit státní svátky? Do města Hurghada dorazila parta jedenácti českých modelek v čele s Dominikou Mesarošovou (38), která zbylou desítku holčin učí prorážet si lokty branží. Slečny se dostaly do péče vizážistky a vlasového stylisty, po makačce s fitness trenérem pak ukázaly svá tělíčka v plavkách a okouzlení ženatí místní, kterých je plný tamní resort, měli co dělat, aby jim zlostné pohledy jejich žen neublížily! A i místní velbloudi zírali nechápavě.

Holčiny se takhle nafotily pro Super.cz, aby si i naši čtenáři mohli vybrat svou favoritku. Ze všech v pátek po módní přehlídce vzejde vítězka, která se dostane do „stáje“ Dominiky, ta o ni od té doby bude pečovat.

„Kdekdo si myslí, že modeling je snadná věc, ale i samy dívky vzešlé z castingu už od začátku poznávají, že je to o píli a dřině. Aby vše na mole působilo přirozeně, musí se naučit chůzi, kterou nohou vyšlápnout, jakým ramenem se otáčet, pohledy, úsměvy… zkrátka desítky věcí, kterých si divák na přehlídce vůbec nevšimne. Kdyby tam ale nebyly, působilo by předvádění modelů hrozně zvláštně,“ vysvětluje silikonová kráska Mesarošová.

Ta k moři se suitou adeptek na úspěšné české modelky vyrazila v rámci svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři už pošesté.

Která ze dívek se vám líbí nejvíc?
1) Barbora Kozelková
2 %
2) Tereza Novotná
1,1 %
3) Kristýna Chlápková
4,6 %
5) Veronika Bruštíková
2,1 %
6) Pavla Bulová
10,2 %
7) Romana Vlašínová
13 %
8) Tereza Neradilová
51,7 %
9) Monika Jáchymková
5,3 %
11) Kateřina Mahovská
1,8 %
12) Karla Adámková
8,2 %
Celkem hlasovalo 21389 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám