Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník a producent Yemi A.D. žije se svým partnerem Jaromírem devět let, z toho čtyři jako manželé. Jejich výročí ale proběhlo hodně kuriózně - cestou z dovolené měli vážné problémy kvůli ztrátě Jaromírova cestovního dokladu.

"Klape nám to, nikdy jsem si neuměl představit, že budu mít devět let vztah, ale teď si uvědomuji, že ten čas nám hrozně moc dal. Děláme si život co nejlepší, podporujeme se, nejsme žárliví, rádi trávíme čas spolu. Fungujeme výborně," řekl Super.cz Yemi, který se nedávno vrátil z dovolené na Bali, kde byl i s manželem.

A na drama na letišti bude dlouho vzpomínat. "Jaromír ztratil pas, takže si musel nechat vystavit nový. Letěli jsme z Denpasaru do Hongkongu přes Singapur, kde nás vyložili a řekli, že Jaromír dál letět nemůže, protože platnost musí být minimálně měsíc a on měl už jenom 28 dní, protože mu ho před dvěma dny vystavili. Vystoupili jsme, dali nám tašky a na imigračním řekli, že vstoupit do Singapuru taky nemůžeme, protože tam je zase nutná platnost šest měsíců," popsal Yemi.

"Bylo to jako v tom filmu Terminál, zůstali jsme na letišti, nemohli jsme ani dovnitř ani ven. A ještě nás rozdělili a dlouho jsme se snažili muslimům vysvětlit, že jsme manželé. Což byl fakt oříšek. Dopadlo to tak, že jsme si museli koupit nové letenky a dostali se do Čech. Bylo to šílený, ale dopadlo to dobře," uzavřel tanečník.

Reklama

Další články

Načítám