Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V obchodech máte potíže sehnat svou velikost podprsenky? Štvou vás věčně zaříznutá ramínka a bolesti zad? Velká prsa jsou vaším poznávacím znamením? Pak jásejte! Tento týden je váš!

Týden pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka pro velká prsa musí být pohodlná. Měla by mít široká ramínka a padnoucí střih. A měla by být vyrobena z kvalitních materiálů. A k tomu všemu by měla skvěle vypadat. A takové podprsenky stojí majlant, že? My ale víme, kde právě takové podprsenky najdete za super ceny. A tento týden navíc až o 30 % levněji. Přeci na Astratex.cz! Podívejte se na čtyři úžasné kousky, které v aktuální nabídce najdete.

Pohodlí na prvním místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s velkými ňadry nejčastěji trápí nepohodlná ramínka, která se pod váhou prsou bolestivě zařezávají do ramen. Tomu je ale konec! Podprsenka Lilian má široká vypodložená ramínka, která udrží i opravdu velká prsa, aniž by se zařezávala. Navíc má zpevněné boky, kvalitní vyztužení a pevné kostice. A jako bonus ji zdobí vyšívaný tyl. Užijte si konečně pohodlí, které si zasloužíte!

Když toužíte po luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Najít svůdnou a luxusní podprsenku ve větších velikostech bývá pořádný oříšek. My jsme ji ale našli! Svůdná saténová podprsenka Isabelle zaujme na první pohled krajkovými detaily a přepychovým vyšíváním. A jakožto podprsenka pro velká prsa má samozřejmě pořádná ramínka a vypracovaný střih. Nechte se hýčkat!

Když chcete opticky ubrat na objemu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechcete, aby byla vaše prsa ve středu zájmu, a přesto se chcete cítit sexy? Podprsenka Fern je pro vás jako dělaná. Nevyztužené košíčky a speciální střih opticky zmenší a vymodeluje jakkoli velká prsa. Podkládaná krajka a hebké vnitřní části košíčků vám dodají potřebný pocit komfortu a vy se můžete konečně cítit sebejistě.

I s plným dekoltem můžete být něžná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Často panuje představa, že velká ňadra působí vulgárně. A příliš obdařené ženy si tak myslí, že nemají šanci proměnit se v něžnou vílu. Chyba! Něžná a romantická podprsenka Fabiola je toho důkazem, Růžové mikrovlákno s jemnými proužky a průhledný vyšívaný tyl vás v okamžiku zjemní. Praktický střih vám zase poskytne žádoucí oporu a vy si tak můžete bez obav užívat pocit něžné elegance.

Další články

Načítám