Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chrissy Teigen rozhodně není typická ‚modelína‘. Na jejím Instagramu totiž najdete minimum lichotivých nebo profi fotek, naopak se to tam hemží různými pošklebky, momentkami z domácího prostředí a záběry jejího milovaného jídla. Možná i proto se těší už z téměř dvou miliónů sledujících fandů. Tentokrát ale sklidila obdiv převážně mezi ženským osazenstvem, které náležitě ocenilo její přiznání zdánlivé nedokonalosti...

Kráska z obálky loňského plavkového Sports Illustrated sdílela se světem snímek v šortkách v tureckém sedu. Chrissy sice nejdřív odkazuje na své modřiny, které jí už týden způsobuje uvolněný šuplík v kuchyni, ale nakonec přidala i magické zvolání: „Strie, pozdravte!“ a okamžitě si získala sympatie všech ‚obyčejných‘ žen.

„Tohle je paráda! Skutečné ženy mají strie. Respekt od uživatelky saraelizabef,“ zněl jeden z mnoha pozitivních ohlasů a další se jen hrnuly: „Máte můj obrovský obdiv! Také mám strie a vážím si, že někdo o tom dá normálně vědět,“ napsala emmalittle5. „Jsi prostě cool,“ shrnula jednoduše další obdivovatelka na adresu manželky zpěváka Johna Legenda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám