Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jednadvacetiletá Britka Sophia Adams rozhodně nemá parametry krásek, které se vystavují na módních molech. Přestože má viditelnou nadváhu, její tělo se objeví v módní kampani.

Vychrtlé modelky ze stáje Victoria´s Secret už nejsou jediným ukazatelem ženské krásy, ale stále více se začínají prosazovat dámy, které je tzv. za co chytit. Kromě modelky Amber Rose (40) mají dveře do světa modelingu otevřeny i výrazně těžší dámy. Ty se pochopitelně nesoukají do outfitů pro běžnou populaci, ale své přednosti předvádějí v kampaních pro značky určené plnoštíhlým ženám.

Sophia dosud pracovala pro policii, ale po vítězství v soutěži Star in Bra (Hvězda v podprsence) se její život změní. Odvaha ukázat se navzdory nadváze ve spodním prádle boubelce zajistila první místo v anketě, jíž se zúčastnilo přes tisíc žen z celého světa. Usměvavá brunetka si hlasy získala zejména svými ňadry, o nichž si taková Alessandra Ambrosio (42) může nechat jen zdát.

„Nikdy jsem nebyla štíhlá a už od puberty mě označovali za velrybu a slýchala jsem spoustu nechutných urážek. Babička mi ale vždycky říkala, že jsem krásná, jen to nevidím,“ tvrdí Sophia, jejíž oblé křivky se objeví v kampani značky zaměřené na boubelky.

Reklama

Další články

Načítám