Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Od premiéry Titaniku už uběhlo neuvěřitelných 18 let, ale o jeho hlavní ženskou hereckou hvězdu je mezi režiséry stále velký zájem. Kate Winslet (48) totiž reprezentuje holky krev a mlíko, které jsou v Hollywoodu stále nedostatkovým zbožím.

Trojnásobná maminka se vykašlala na drastické diety a vystavila na odiv své oblé křivky, jež na premiéře filmu Králova zahradnice v Londýně zdůraznila přiléhavými modrými šaty. Herečka zvolila outfit s velmi hlubokým dekoltem, a fotografové se mohli přetrhnout, aby ukořistili co nejlepší snímky vnadné krásky.

Kate Winslet na premiéře navázala na svou nejnovější roli. Ve filmu Králova zahradnice se totiž vrací do doby vlády Ludvíka XIV., kdy dvorní dámy nosily stejně vyzývavé modely jako současné filmové hvězdy. Kate by díky roli emancipované ženy, budující dodnes obdivované zahrady ve Versailles, mohla opět posbírat filmové ceny. Na kontě už má Oscara za drama Předčítač a dalších pět neproměněných nominací. O tom, že jí to v dobových kostýmech neuvěřitelně sekne, už diváky kromě Titaniku přesvědčila i ve filmu Rozum a cit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám