Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Martu Ondráčkovou potkáváme velmi sporadicky. Je to jasné, protože v Praze má jen velmi málo práce a plně se věnuje divadelnímu angažmá. "A není to žádná díra, divadlo hraju v Jihlavě," trochu se rozčílila Marta, když jsme její místo pobytu označili stejnými slovy jako populární film s Johnnym Deppem Sleepy Hollow.

"Jsme v angažmá v Horáckém divadle Jihlava, takže mi nic jiného nezbývá, než tam hrát divadlo," krčila rameny. Proč ale nejezdí častěji do Prahy a jak to zvládá s manželstvím na dálku s muzikantem Jakubem Dřímalem? "To jenom tak vypadá, protože se vyhýbám večírkům. Jinak do Prahy jezdím docela často, protože tady mám pracovní povinnosti," vysvětlila.

"Takže čekám, že si začnu Prahy zase víc užívat. Z Jihlavy ale zatím nehodlám odcházet. Jsem rozkročená mezi Jihlavou a Prahou, a doufám, že to tak ještě chvíli bude. Je to možná spíš rozštěp, ale ten já zvládám, vzhledem k tomu, že od čtyř let dělám klasiku," smála se.

"S manželem se vídáme třikrát, čtyřikrát nebo dokonce i pětkrát týdně. My jsme takhle spokojení," pokračovala Marta, kterou v televizi můžeme vídat už jen v Loskutákovi, pro nějž občas natáčí. "Navíc jsem měla teď docela zajímavé období, kdy se reprízovaly snad všechny pořady, kde jsem hrála, takže se mi po dlouhé době stávalo, že mne na ulici poznávali lidé," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám