Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zdroj civilizačních nemocí si často nedokážeme vysvětlit, proto jimi trpí i lidé žijící zdravě. Odpověď však může být překvapivě jednoduchá – vnitřní parazité. Naši předci s nimi bojovali přírodní cestou a pravidelně absolvovali detoxikační kúry. Právě ty udržovaly jejich tělo bez nechtěných návštěvníků. Dnes na důležitou prevenci zapomínáme a přenecháváme ji zvířecím mazlíčkům. To ovšem nestačí!

Můžeme ublížit i našim mazlíčkům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé štěňátko se narodí nakažené škrkavkami, čemuž nelze zabránit, protože se nákaza přenese od matky. Jen v ČR se ročně objeví okolo 700 případů přenosu škrkavky psí na člověka. Pro srovnání: u tuberkulózy se ročně jedná o 500 případů. Mluvíme pouze o diagnostikovaných případech, počet skutečných je vyšší. Nemusíte mít ani psa ani kočku, stačí, když spíte v hotelu, který jejich ubytování umožňuje. Vajíčka škrkavky rodu Toxokara přežívají až 3 roky. Bohužel komplikace spojené s migrací larev po těle připisujeme většinou běžným nemocem. Situaci řešíme až s častou únavou či náhlými alergiemi. Běžné příznaky vystřídá usazení larev v oku nebo sono vyšetření objeví velké cysty na játrech.

Lékaři jednoznačně doporučují preventivní „odčervení“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odčervení je lidské a patří do lidského života. Paraziti lidi neopustili tím, že by se o nich přestalo psát, nebo proto, že se denně neukazují případy napadení člověka. Podle posledních studií mají 4 lidé z 5 vnitřní nežádoucí parazity. Jejich přítomnost se projevuje postupně v podobě různých nemocí, kterým nepřikládáme důležitost. Předpokládá se, že 50 % rakovin, srdečních obtíží a jiných civilizačních nemocí mají na svědomí parazité. „Proti parazitům můžeme účinně bojovat i na preventivní bázi. Přednost bychom vždy měli dát přípravku s přírodním základem, který obsahuje huminové kyseliny a výtažek z listových pupenů ořešáku královského,“ doporučuje lékař MUDr. Jan Stejskal.

Když prevence s Wurm-Ex tvoří součást výkonnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sportovci nepodceňují při přípravě na důležité vrcholy sezóny žádnou složku, která by mohla sehrát roli ve výkonnosti. Kromě fyzické přípravy tvoří proto nedílnou součást i vnitřní příprava těla. Urychlení metabolismu a pročištění, zahrnující také odčervení organismu s přírodním doplňkem stravy Wurm-Ex, má u nich nezastupitelné místo. Potvrzuje to i atletka a česká reprezentantka ve skoku o tyči Jiřina Ptáčníková: „Pokud není tělo odpovídajícím způsobem pročištěno a připraveno na zátěž, nikdy nedosáhnete dobrého výsledku. Samotná fyzická příprava samozřejmě tvoří nezbytný základ sportovního výkonu na vrcholové úrovni, ale dotváří jej i moje psychická pohoda a dobrý pocit z fungujícího těla.“

Wurm-Ex: správná cesta k odčervení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Urychlit metabolismus, zvýšit obranyschopnost a zbavit se vnitřních parazitů vám pomůže jediný volně prodejný doplněk stravy Wurm-Ex. Pokud milujete vaše domácí mazlíčky, vyhledáváte rybí pochoutky či se chystáte na zahraniční dovolenou, nedejte parazitům šanci. Huminové kyseliny aktivně-obranného přípravku Wurm-Ex na sebe váží nežádoucí látky včetně zárodků biologického původu. V kombinaci s extraktem z ořešáku Wurm-Ex maximalizuje obranyschopnost těla. Přitom je šetrný ke střevní mikroflóře a nekompromisní k cizím organismům. Využijte jedinečné nabídky na zvýhodněné dvojbalení za akční cenu! Při objednání do 19. 4. získáte dárek – vzorek nejúčinnějšího spalovače kalorií bioextraktu TRF.

Další články

Načítám