Hlavní obsah
Článek

Oblíbený český filmový a divadelní herec, který je známý například ze seriálů Zdivočelá země nebo Comeback, si dal na začátku roku velké předsevzetí, že do svých narozenin shodí svá nadbytečná kila, a světe, div se, skutečně se mu to podařilo! Zajímá vás, jak to dokázal?

Doporučení od kamaráda zabralo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Martin Dejdar dal na doporučení svých kamarádů a rozhodl se pro proteinovou dietu KetoDiet. 5x denně si dopřával speciální proteinová jídla, nebo nápoje, pochutnával si na zelenině a držel se pravidelnosti jídelníčku. Proto na sebe perfektní výsledky nenechaly dlouho čekat.

S věkem jdou kila nahoru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Každý ví, že s přibývajícím věkem občas naskočí i kila navíc a člověk dlouhou dobu dělá, že si ničeho nevšiml a že se nic neděje. Když se ale nevejdete do kalhot a začnete se zadýchávat do schodů, je čas s tím začít něco dělat,” říká Martin Dejdar.

S KetoDiet zhubnete rychle a s chutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou výhodou proteinové diety KetoDiet je vysoká účinnost a zároveň i přirozená rychlost hubnutí. Tělo začne efektivně spalovat uložené nadbytečné tuky, a vy se tak můžete znovu cítit spokojeně! Naučíte se přemýšlet nad svým jídelníčkem a nad tím, co si dáváte na talíř, ale zároveň i pravidelnosti v jídle. Proto se nemusíte obávat, že by se vám nadváha vrátila.

Chci se cítit skvěle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Jakmile šla první 4 kila dolů, hned jsem volal kamarádovi a chlubil se tím. Byl jsem nadšený! Mým cílem je, aby se mi na váze ukázalo číslo 80, ale nesoutěžím, nespěchám, vím, že to s KetoDiet půjde a že se budu cítit skvěle,“ dodává Martin Dejdar.

Další články

Načítám