Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou České televize Danielou Písařovicovou jsme se na večírku po udílení cen TýTý dostali k tématu, že je dost nespravedlivé, že zatímco u zpěváků a herců jsou jejich kategorie rozděleny na mužské a ženské, u zpravodajců, publicistů ani bavičů tomu tak není.

"Pravda je, že jsem o tom doposud nepřemýšlela, ale vlastně je to ukrutně nespravedlivé," souhlasila s námi Daniela, která skončila v hlasování diváků třetí po Karlu Voříškovi (60) a kolegyni Marcele Augustové.

Hlasy do anket většinou posílají ženy, a co si budeme povídat, posílají je samozřejmě mužům. "To byste se divili, mně přišlo strašně moc reakcí od mužů, kteří pro mne hlasovali. Ale faktem je, že nevím, jaký poměr mezi hlasujícími ženami a muži byl. Ale dopadlo to, jak to dopadlo, necítím se nijak zhrzená," řekla nám Daniela.

A nás samozřejmě zajímalo, co jí muži píší? "Velké lichotky typu že jsem krásná, že jsem ta správná osobnost, že se tady na někoho takového, jako jsem já, dlouho čekalo. Je to příjemné čtení," prozradila.

A dostává i nějaké nabídky zajít na kávu, večeři nebo na radnici? "Ty na kávu a na večeři převažují, ale byly i nabídky k sňatku. Vdávat už jsem se mohla třikrát. S partnerem se tomu doma zasmějeme, ale on mě ještě o ruku nepožádal," uzavřela Daniela.

Reklama

Další články

Načítám