Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nedělním udílení Laurence Olivier Awards v Londýně se sešla spousta talentovaných umělců z britské divadelní scény. Mezi nimi i řada půvabných dam, které zůstávají oproti kolegyním z vysokého šoubyznysu poněkud v ústraní. Za povšimnutí přitom stojí nejen s ohledem na tělesné kvality. Tentokrát na sebe ale přeci jen svými róbami dokázaly nejlépe upozornit zpěvačka Camilla Kerslake a herečka Gemma Arterton.

Hvězdou britské klasické hudby a muzikálů na West Endu je teprve šestadvacetiletá Camilla Kerslake, která své první album vydala u nahrávací společnosti Garyho Barlowa už ve dvaceti letech. Vystupovala už i s takovými osobnostmi, jakými jsou Andrea Bocelli, skupina Il Divo či s tenoristou Russellem Watsonem. Na slavnostním večeru ale všechny překvapila svými z boku velmi odvážnými černými šaty.

Stejnou barevnou klasiku na tuto událost zvolila také herečka Gemma Arterton (29), která už si dokázala vydobýt své místo i v Hollywoodu díky roli Bond girl v Quantum of Solace z roku 2008 a později hlavně v Souboji Titánů, Princi z Persie nebo seriálu Inside No. 9.

Reklama

Další články

Načítám