Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní kanadská fotomodelka s polskými předky Charlie Riina nafotila další hodně žhavou kampaň určenou na billboardy kalifornské značky balených vod, která svou propagaci založila na angažování rozpálených krasavic ochotných za tučný honorář pózovat na odvážných fotkách.

Charlie Riina není v modelingu žádný nováček, a navíc se pyšní vskutku ukázkovou postavou, kterou neváhá předvádět v úsporných sexy plavečkách. S pevným zadečkem a svůdnými ňadry se nechala zvěčnit na kalifornské pláži, kde se v okamžiku focení zastavil veškerý život a všechny pohledy směřovaly k této půvabné Kanaďance.

Fešná modelka už má za sebou několik focení pro pánský časopis Playboy, natáčení reklam a navrch se honosí titulem Miss Toronto a oceněním Miss Hawaiian Tropic. Jak je vidno, tato krasavice zjevně brzy zastaví i dopravu v Los Angeles, kde se billboardy s její polonahou postavičkou brzy objeví. Doufejme, že se pánové za volantem budou krotit a nezpůsobí žádnou dopravní nehodu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám