Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se vévodkyně z Cambridge (42) už stáhla do ústraní a pomalu se s manželem Williamem (41) připravují na příchod druhého potomka, její sestra Pippa (40) si dávala koncem minulého týdne do těla pořádným ranním sprintem podél jednoho londýnského parku. Pippě není běhání vůbec cizí, však ji už bylo možné potkat na řadě závodů a půlmaratonů. Její vypracované nohy ostatně hovoří za vše.

Během krátké přestávky si popovídala s neznámým mladíkem, ale když zbystřila paparazzi, raději zase přidala do kroku. Nejspíš se chtěla vyvarovat zbytečnému vysvětlování situace svému příteli Nicu Jacksonovi, který ji měl už v prosinci 2013 během dovolené v Indii požádat o ruku, ale ke sňatku se zatím, zdá se, neschyluje.

Sportovně založená Pippa se ráda udržuje v kondici právě během, ale blízko má i k lyžování, cyklistice nebo k tenisu. Nikdy například nevynechá účast na Wimbledonu. V minulosti také získala sportovní stipendium na univerzitě Marlborough College.

Reklama

Další články

Načítám