Hlavní obsah
Článek

Toužíte po štíhlé postavě? Rádi byste se zbavili otravné migrény? Nabít se pozitivní energií a posílit svou imunitu můžete už dnes! Ať už se rozhodnete vyzkoušet sílu jakéhokoliv minerálu, můžete si být jisti, že výsledek bude stát za to. Nechte léčivé minerály, aby vám pomohly. Ostatně – jejich pozitivní účinky byly dobře známy již našim předkům…

Ochranná síla minerálu skrytá v elegantním prstenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj oblíbený minerál můžete nosit stále při sobě v podobě krásné ozdoby – prstenu. Magické účinky minerálu nošeného na ruce znali již staří Egypťané, v starověkém Římě dokonce patřil mezi nejdůležitější ochranné amulety, které nosily zejména mladé ženy. Je pouze na vás, jaký minerál si vyberete. Například karneol pomáhá chránit před všemi negativními vlivy, svému nositeli poskytuje vnitřní klid a stabilitu. Achát chrání před smutkem, posiluje sebedůvěru. Labradorit přináší sílu a vytrvalost, harmonizuje metabolismus. Vybírat můžete z mnoha barev a tvarů - tak, aby váš prsten byl co nejpřesnějším vyjádřením vaší jedinečné osobnosti.

Křišťálový anděl slouží jako energetický posilovač a strážce před vším špatným

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blahodárnou sílu posilujícího křišťálu na sebe můžete nechat působit díky tomuto něžnému andílkovi. Průzračná harmonizační schopnost křišťálu je využívána při meditacích, pomáhá k hlubokému pročištění duše a vyrovnává případné duševní dysbalance. Stejně jako na duševní úrovni působí i na fyzické tělo: odstraňuje svalové křeče, pročišťuje orgány a napomáhá zvýšení celkové imunity. Andílka dle potřeby přiložte na tělo a hluboce prodýchejte. Tento rituál pomáhá odblokovat vnitřní blokace a pročistit tělo.

Lapis lazuli – modrý zázrak pro vnitřní klid

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mimořádně krásný kámen, který využívali k rituálům šamani i čarodějnice. Tento mocný kámen má sílu nasávat energii Měsíce, kterou pak poskytuje svému nositeli. Jeho indigová barva působí na otevření a stimulaci šesté čakry, která dává vnitřní klid, jasný vhled do věcí. Posiluje a uzdravuje také smysly, které otevírá jemnějším úrovním vnímání. Lapis lazuli je kamenem vnitřní harmonie a moudrosti.

Malachit – harmonizační kámen, který posiluje tvůrčí síly

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malachitu jsou připisovány velké harmonizační schopnosti. Dokáže sjednotit sílu rozumu a intuice, lze s ním prožít mnohem intenzivnější život; posiluje kreativitu, odvahu a chuť do života. Svému nositeli umožňuje vhled do podstaty věcí, omezuje ostýchavost a podporuje přátelské vztahy. Navíc funguje jako jedinečný čistič prostředí – pohlcuje negativní energii, znečišťující látky i přírodní radioaktivitu.

Hemimofrit jako kámen seberozvoje a vlastní transformace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hemimorfit je ochranným kamenem, který chrání ego – proti zlomyslnosti, manipulaci i energetickým upírům. Jeho něžná energie působí na srdeční čakru, pomáhá vidět vztahy z té správné perspektivy. Díky jeho síle můžeme odhalit i dysfunkční vztahy a neupřímnost v našem životě; tím ho očišťuje a zbavuje všeho zbytečného. Čistí také fyzické tělo toxinů, čímž napomáhá ke snižování váhy. Ideální amulet pro všechny, kteří na sobě pracují a rádi by se zbavili kil navíc.

Další články

Načítám