Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna nezažívá zrovna nejúspěšnější období. Jako by nestačilo, že se koncem února zřítila ze schodů při vystoupení na British Awards, teď se jí na pódiu přihodilo něco ještě o poznání ostudnějšího. O víkendu ji možná i nechtěně znemožnil osmadvacetiletý rapper Drake, s nímž se popová stálice představila v Empire Polo Clubu během hudebního festivalu Coachella.

Nejočekávanější vystoupení třetího dne každoročního festivalu ve městě Indio v Kalifornii nabídlo snad ještě zajímavější podívanou, než diváci čekali. Zpěvačka vtrhla na stage ve vysokých kozačkách a kabátku, pod nímž měla už jen kalhotky a tílko s nápisem Big as Madonna (velká jako Madonna).

Nestárnoucí pěnice s figurou dvacítky byla v ráži a notně podpořena burácejícím davem při oprašování svého pětadvacet let starého hitu Express Yourself výrazně mladšího rappera políbila.

Nic netušící Drake, který má za sebou vztah například s Rihannou nebo Tyrou Banks, v tu chvíli seděl na židli, když jej v závěru písně za ním stojící Madonna chytila, zaklonila mu hlavu a s pusou dokořán ho líbala několik vteřin. Mladý Kanaďan ale zdaleka nezareagoval tak pozitivně jako v minulosti Madonniny slavné kolegyně Britney Spears, Christina Aguilera nebo Miley Cyrus...

Bez špetky taktu se Drake se znechuceným úšklebkem předklonil a začal si utírat ústa. O takovou náklonnost hudební legendy starší o téměř třicet let zřejmě ani trochu nestál. Hovoří se ale také o variantě, že jej Madonna mohla kousnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám