Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická Dubaj teď zažila doslova nájezd českých krásek. Na začátku února navštívila nejznámější z arabských emirátů Simona Krainová s rodinou, aktuálně si zde užívá sluníčka Andrea Verešová (43), v pondělí se z Dubaje vrátila Eva Perkausová (30) a v podobném termínu si zde užívala také Nela Slováková (34).

Mysleli jsme si, že Perkausová způsobila díky svému největšímu přírodnímu poprsí v českém šoubyznysu vystaveném v plavkách v arabské zemi pozdvižení. To ale nebylo nic proti vyšpulenému zadečku brněnské skandalistky. Vítězka reality show Hotel Paradise se totiž na sociální síti pochlubila snímkem, kterému vévodil v pozadí nejen ikonický hotel Burj Al Arab, ale také její pověstný zadeček, který si prý nechala dokonce pojistit.

„Do Dubaje jsem jela s maminkou. Jezdíme společně na dovolenou už od malička a doufám, že to tak i zůstane. S klukem nebo s kámoškou po týdnu zákonitě vždycky přichází ponorka. S ní tato situace nikdy nenastane,” vysvětluje Nela a jedním dechem dodává: „Rády popíjíme šampaňské, opalujeme se a baví nás stejné věci.”

Reklama

Další články

Načítám