Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Monika Leová (32) ještě hodinu před udílením cen TýTý netušila, v jakých šatech bude zářit. Původně vybrané nebyly ideální, a tak se vydala do ulic kolem vinohradského divadla.

"Našla jsem je v půjčovně šatů 700 metrů odsud. První varianta šatů, které jsem měla doma připravené, nebyla barevně vhodná, splývala s prostředím, tak jsem začala shánět jiné," vysvětlila Super.cz Monika.

Vybrala šaty s vysokým rozparkem, které odhalovaly její dokonalé nožky. Bohužel pro přítomné pány si Moniku pečlivě hlídal její přítel. Jako jedna z mála hvězd Primy s sebou měla doprovod. "Protekčně jsem dostala dva lístky, jsem ráda, že ho mám tady po boku," řekla Leová.

Zatímco její kolegyně Gábina Kratochvílová už chystá veselku, přítel Leové Martin se zatím k zásnubám nemá. A to spolu chodí už pět let. "Zatím se nevyjádřil, necháváme tomu čas. Myslím si, že do toho praštíme až po škole. Hodně lidí se ho na to ptá, on se ale nenechá zviklat, on sám ví, kdy bude ta správná doba. A až to budete nejméně čekat, tak to udělá," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám