Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss a moderátorka Gabriela Kratochvílová (34) měla jednoznačně nejvíce sexy šaty udílení cen TýTý. Róba od návrhářky Beaty Rajské (61) velmi odhalovala její nožky. "Šaty odhalené jsou, je to, myslím, akorát sexy. Přijdou mi neuvěřitelně nádherné," řekla Super.cz Gábina, kterou nedoprovodil její snoubenec, zastoupil ho kolega Roman Šebrle (49).

Přítele má ale neustále s sebou - nikdy nesundává zásnubní prsten. Ani když se nehodí k outfitu. "Sundávám si ho jen na mytí nádobí a podobné práce, jinak vůbec. Je můj, už to pro mě něco znamená, v tomto směru oželím, jestli ladí, či neladí se zbytkem outfitu, je to srdeční záležitost," vysvětlila Gábina, která už pečlivě připravuje veselku.

"Je to posunuté, což mě mrzí, ale termín už máme a přípravy jsou v plném proudu. Na starosti to mám já a tak to asi i zůstane. A jsem stejně nadšená, jako když mě požádal o ruku, takže je to všechno na dobré cestě," usmívala se Gábina.

Jak bude svatba vypadat? "Nebudu princezna ani bonbon, svatební šaty budou jednoduché. Bude to svatba s rodiči, kamarády a nejbližšími. A bude to v létě, na Vysočině a venku, tak doufám, že nám bude přát počasí," uzavřela moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám