Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor zpráv Karel Voříšek (60) má doma už šest zrcátek TýTý. "Pět za osobnost televizního zpravodajství a jedno za absolutní vítězství," upřesnil. Tentokrát mu v hledišti držela palce kolegyně Klára Doležalová a oba byli pořádně nervózní.

"Drželi jsme se za ruce, Karel je měl úplně ledové a já jsem mu zase nervozitou zarývala nehty do dlaně," svěřila Klára. "Až jsem se bál, že se nepustí a budu ji s sebou muset vléct na to pódium," dodal Karel s tím, že pracovat ve dvojici s Klárou je pro něj minimálně srovnatelnou výhrou jako televizní cena.

I když je duben, Karel i Klára dorazili na předávání TýTý docela opálení, až měl král péřovek a solárií, reportér Michal Janotka, konkurenci. Mají totiž i společného koníčka - cestování.

"Já jsem byl na krásné cestě po Myanmaru a pak jsem se na skok zastavil v Thajsku," pochlubil se Voříšek. "Já také hodně cestovala, byla jsem na Seychelách, v Dubaji a chvíli v Chorvatsku," vypočítala Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám