Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva na hlavě Nikol Švantnerové (31) přistála korunka královny krásy, tak se s ní rozjel divoký kolotoč aktivit a povinností. Jen deset dnů od vyhlášení finále odjela fotit do Jižního Tyrolska, regionu na severu Itálie. Na cestě ji doprovází i nová Česká Miss World Andrea Kalousová a Česká Miss Earth Karolína Mališová.

V luxusním lyžařském středisku Alta Badia se propojila krása Dolomit s leskem nejkrásnějších českých dívek. „Obdivuji hory a přírodu, je to krásné místo, velmi si to užívám,“ říká úřadující Česká Miss. Kam nejkrásnější české dívky v Alta Badii přišly, vzbuzovaly velkou senzaci. Například na horské chatě Las Vegas se s nimi toužila vyfotit parta italských dětí.

Nejkrásnějším českým dívkám zbyl čas i na jejich koníčky. Nikol s Karolínou vyrazily na snowboard, Andrea se nechala přemluvit, že po dlouhé době zkusí lyžování. První sjezd se nechala vést lyžařským instruktorem, s každou jízdou se ale zlepšovala. Po hodině lyžování už si troufla i na několikakilometrový sjezd dolů do údolí. A šlo jí to parádně. „Lyžovala jsem naposledy na lyžáku na základní škole, už jsem ani nepočítala s tím, že lyžovat zase začnu. Moc jsem si to užila,“ říká.

A jak si nejkrásnější dívky Česka užívají společné focení v nové sestavě? „Předtím nás bylo deset, nyní se vše soustřeďuje na nás,“ říká Karolína Mališová. „Ale na focení jsme si už zvykly, to velká změna není,“ dodává Andrea Kalousová. Obě dvě tentokrát nechaly učení doma: „Nemáme zde na to čas. Musíme to dohnat po návratu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám