Hlavní obsah
Článek

Už loni na jaře se měla natáčet další série úspěšného seriálu První republika. O tom, že byl divácky velmi oblíbený, svědčí i cena TýTý, kterou na slavnostním večeru jeho režisér Biser Arichtev přebral. Pravdou ovšem je, že po odstoupení TV Nova zase takovou konkurenci neměl.

Nicméně přesto by mnoho diváků o pokračování stálo. Hlavně o tom jsme také s režisérem a jeho půvabnou manželkou Veronikou Novou (37), která v První republice hrála jednu z hlavních rolí, po přenosu ve vinohradském divadle mluvili.

"Nás také mrzí, že se netočí. Čekáme na nějaké legislativní kroky a doufáme, že příští rok už budeme točit. Každopádně se pokračování na obrazovky nedostane příští dva roky, takže TýTý se s naším projektem účastnit nebudeme a dáme zase šanci jiným," řekl nám Biser.

S jeho ženou jsme nedávno mluvili o tom, že v době, kdy se seriál netočí, by byl možná čas na to, aby si manželé pořídili miminko. "To by bylo super, kdybychom si udělali čas. Neříkáme, že hned, ale brzy možná ano," míní.

Veronika kvůli výhledu na natáčení dalších dílů První republiky totiž odmítala jiné pracovní nabídky. "Ale čas se posunul a pracuju dál. Dělám jiné věci a uvidíme, jak říká manžel," doplnila ho Veronika.

Ale tím, co teď jeho žena dělá, se pochlubil Biser. "Veronika už natočila několik dílů pořadu o autech, jmenuje se to Ženy za volantem, a myslím, že to bude hodně zábavné. Pak jsme spolu udělali jednu divadelní hru, která se jmenuje Liga proti nevěře. Je to dobrá komedie od Zdeňka Podskalského, která má pražskou premiéru 28. května," pozval nás režisér.

"Takže Veronika nezahálí, já sice trochu zahálel, ale jakmile se ohlásil konec První republiky, tak se zase začaly nabídky hrnout. Takže máme práce dost," ujistil nás, že neživořili, měli z čeho platit nájem a on i alimenty na syna z předchozího vztahu. "Jsou jiní chudáci, kteří by si mohli stěžovat," míní. "My hlavně máme jeden druhého," uzavřela Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám