Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) je v očekávání druhého potomka, a proto se nemohla účastnit udílení cen TýTý. Již páté zrcadélko za ní přebral otec Jiří Vondráček. Jak je možné, že zrovna v TýTý Lucie každoročně poráží Lucii Bílou?

"Dělá hezký písničky, hezky se na lidi usmívá, není nafrněná a lidi to asi cítí a má tak sympatie," řekl Super.cz Vondráček. Podle něj Lucka galavečer sledovala v Montrealu na internetu.

Zpěvaččin otec Super.cz potvrdil, že Lucie má termín porodu druhého dítěte v červnu. Pohlaví miminka už celá rodina ví, ale neprozradí. "Slíbil jsem, že intimní věci nebudu komentovat. Nemůžu se vyjádřit," upřesnil Vondráček.

Lucie se prý cítí dobře a zdravotně je v naprostém pořádku. "Jako každá máma se těší, přeje si, aby měla dítě zdravé. Doufám, že se jí to splní a my budeme šťastní prarodiče," dodal Vondráček.

Dceru uvidí nejdříve na podzim, navštívit ji v létě pojede jen jeho manželka Hana a určitě poveze i cenu TýTý. "Někdo z rodiny za ní pojede. Já už jsem v důchodu, já už bych lítat neměl, tak to bude asi na Hance," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám