Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aniž by to zpozorovala média, Dianě Kobzanové (42) se podařilo sbalit úspěšného hokejistu severoamerické NHL Michaela Frolíka, otěhotnět s ním a porodit mu v Kanadě dceru.

Přestože modelka a moderátorka s novináři o svém soukromí příliš ráda nekomunikuje, dostali jsme od ní výjimku, takže jsme o narození její dcery přinesli ověřené informace. Nyní se na Super.cz můžete na přísně střežený poklad Diany a Michaela poprvé podívat.

Diana do nás vložila důvěru a poskytla nám exkluzivně fotky své dcery. Blonďatá kráska svého potomka včera zvěčnila na jeho historicky první návštěvě tatínkova hokejového zápasu. „Ella je k nám od narození milosrdná, takže si ji užíváme,“ říká Diana, jejíž dcera je prý neskutečně pohodové dítě, takže se jí na zápase mezi mnoha lidmi líbilo. Aby miminko nepřišlo k úhoně, Diana jeho sluch chránila vtipnými sluchátky.

Dlouho se spekulovala o tom, jak se čtyřměsíční holčička vlastně jmenuje. Pravda je taková, že nese kosmopolitně znějící křestní jméno Ella a příjmení zdědila po obou rodičích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám