Hlavní obsah
Článek

Bez tváří TV Nova, zejména jejích půvabných moderátorek, které se nebojí odvážných outfitů, bylo udílení cen TýTý poněkud smutnější. Jen málo dam od konkurence si totiž dovolilo obléknout róby, které by je odhalily více, než jsme u nich zvyklí na obrazovce.

Jednou z mála výjimek byla moderátorka Zpráv FTV Prima Gabriela Kratochvílová (34), která v šatech od Beaty Rajské sice neukázala úplně napěchovaný dekolt, zato se musela pořádně hlídat, aby v krajkové látce kromě nohou neukázala i zadeček. „Ty šaty jsou trochu odvážnější, ale doufám, že k žádnému faux pas nedojde,“ řekla Super. cz Gábina.

K jejímu překvapení se s ní dokonce sladil její televizní kolega Roman Šebrle (49). „Je to náhoda, že jsem si vzal zrovna kravatu ve stejné barvě jako Gábina šaty. Opravdu jsme se nedomluvili,“ vysvětlil bývalý desetibojař jejich shodu.

Dlouhé róby, avšak méně odvážné, zvolily i další krásky. Monika Leová (32) si ji vybrala dokonce teprve půl hodiny před zahájením přímého přenosu v nedaleké půjčovně. „Byla jsem úplně zoufalá, sedly mi až poslední šaty. Pokud jde o doplňky, vzala jsem si z domova všechno, co mám, abych to nějak sladila,“ svěřila nám Monika.

Nominovaná Daniela Písařovicová zvolila vzhledem ke svým parametrům poněkud decentnější šaty od návrhářky Moniky Drápalové. Metalicky zelenkavé šaty z módniho domu Soline si už několik dní před přenosem objednala Sandra Parmová. Michaela Jílková vsadila na osvědčenou návrhářku Alici Abraham, která ji obléká i na televizní přenosy.

Nejodvážnějším modelem večera šokovala Monika Absolonová (47). „Tyhle šaty jsou od Táni Kovaříkové, ale nejsou půjčené. Nechala jsem si je ušít na koncerty, takže je ještě využiju,“ pochlubila se zpěvačka, jíž ňadra málem vypadla z dekoltu.

Jana Bernášková dorazila ve vlastních šatech z britského módního dómu Karen Millen. Pozornost fotografů na sebe samozřejmě strhla i Ivana Gottová (48).

Reklama

Další články

Načítám