Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Realu Madrid a nejlepší fotbalista planety Cristiano Ronaldo (39) je nekorunovaným králem metrosexuálů, který si značně potrpí na módu. A tak není divu, že už nějaký ten pátek prezentuje vlastní kolekce spodního prádla.

Nagelovaný narcis nedávno nafotil zbrusu novou kampaň spodního prádla své vlastní značky CR7, aby se jako obvykle všechny fanynky měly na co dívat. Hvězdný Ronaldo by totiž nikdy nevlezl před fotoaparát bez vyrýsovaných břišáků.

Fotbalový virtuos tráví hodně času nejen na zeleném pažitu, ale i v posilovně a samozřejmě před zrcadlem. Na svou image pečlivě dbá, a tak by bez pořádné muskulatury ani nevylezl ven.

Svalnatou postavu si donedávna hýčkala v posteli ruská topmodelka Irina Shayk. Hvězdný pár se ale po pětiletém vztahu rozešel a Irina si vůči Ronaldovi nebrala vůbec žádné servítky. Trojnásobný držitel Zlatého míče byl podle ruské modelky pořád jako malý kluk, a navíc nevěděl, jak se správně chovat k ženám. Tučné konto fešáckého fotbalisty se však Irině zjevně zamlouvalo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám