Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Peterová, hvězda skupiny Abba Stars nebo muzikálu Bídníci, je sama. Blonďatá kráska se po sedmiletém vztahu rozešla s přítelem Petrem, s nímž si před třemi lety prošli těžkou zkouškou.

Petr měl vážnou autonehodu a tři měsíce byl v kómatu. Měl problémy s chůzí i mluvou, stále ještě není zcela fit. "Hodně se zlepšil, dokonce nastoupil i do práce. Je schopen fungovat sám, postarat se o sebe. Muselo ho to stát spoustu sil, psychicky to bylo náročné, jsem na něj pyšná," řekla Super.cz Petra, která mu byla obrovskou oporou, vozila ho na rehabilitace, k lékařům, doma s ním denně cvičila.

Vztah ale nakonec stejně nevydržel a již měsíc je pár od sebe. "Rozešli jsme se. Jakmile pár stojí tváří v tvář smrti, tak ho to spojí na celý život. Snažíme se být přáteli, pro oba je to těžké, ale snad se nám to daří," prozrazuje Peterová, která rozchod iniciovala. "Rozchod byl z mé strany. Těžko se o tom mluví. Zkrátka už to nešlo, už to nebyl partnerský vztah, ale přátelský. Potřebovala jsem jít dál," dodala smutně Petra na konkurzu muzikálu Děti ráje, kde se uchází o hlavní ženskou roli.

"Chci se soustředit hlavně na práci. Na konkurz Dětí ráje jsem se pečlivě připravovala a byla bych šťastná, kdyby to vyšlo. Jinak stále hraji v Noci na Karlštejně, zpívám s Abba Stars, cestujeme po světě, máme za sebou turné ve Slovinsku, je v plánu Amerika a pracuju se Zdeňkem Hrubým na novém projektu, který se jmenuje Gloria," vypočítala Peterová.

Reklama

Další články

Načítám